De Gouden Driehoek

De Gouden Driehoek

Met een gouden driehoek bent u ervan verzekerd dat er altijd de beste energie in huis is. Alles komt tot rust en in balans. Een vrede vol leven met kracht en harmonie ontstaat.

De stenen – als drie-eenheid – zijn enerzijds terug te herleiden naar een stukje religie. Hier hebben het getal drie en de driehoek een bijzondere betekenis (op allerlei verschillende vlakken). Anderzijds verbinden de drie stenen zich onderling en dit vormt daarmee een solide basis. Deze solide energiestroming is sterk en afhankelijk van de grootte van de stenen kan er mogelijk een heel huis mee beïnvloed worden. Beinvloeden in de zin van balans brengen en houden in de aanwezige energiestromen.

Behalve als eenheid, hebben de stenen afzonderlijk ook hun werking en dat is:
Amethist: het is een prachtig paarse steen. De amethist kan je helpen ontspannen en het minder druk in je hoofd laten hebben. Het zenuwstelsel wordt positief beïnvloed en het helpt prima tegen spanning en hoofdpijnklachten. De amethist in de slaapkamer helpt je bij een goede nachtrust.
Rozenkwarts: Zachtheid en liefde, pure emoties. Zorgt voor vrede, liefde en gezelligheid in huis. gedreven door emotie helpt deze steen bij een vredelievende omgeving. De rust die de steen in het hart geeft, zorgt voor harmonie. De steen helpt je van jezelf en van de ander te houden … en in die volgorde! Ook stimulerend om rustig te slapen.
Bergkristal: deze steen reinigt de omgeving, Reinigt de energie van de ruimte en helpt de mens zich te reinigen in overdrachtelijke zin. Bergkristal heeft ook een prima werking op de natuur, dieren en al het groen vaart er wel bij. Het werkt vitaliserend en verzacht pijn. Er ontstaat weer ruimte in het hoofd.

Met een gouden driehoek bent u ervan verzekerd dat er altijd de beste energie in huis is. Alles komt tot rust en in balans. Een vrede vol leven met kracht en harmonie ontstaat

Mala Gouden Driehoek
Geef een reactie